Menu

RecruitMenu

Met RecruitMenu haalt u een modulair opgebouwde oplossing in huis, voorzien van een zeer krachtig en eenvoudig te gebruiken webbased recruitment systeem. Wij digitaliseren het gehele recruitment proces van werving tot en met aanname en stellen u in staat om kandidaten, vacatures en procedures te managen op basis van geldende werkprocessen binnen uw organisatie. U kunt kiezen uit diverse menu’s.

Belangrijkste onderdeel van RecruitMenu is de actieve search door ervaren recruitmentprofessionals op basis van uw functieprofielen! Met RecruitMenu heeft u tegen zeer lage kosten een maatwerkoplossing die efficiënt en flexibel is. U hoeft geen gebruik meer te maken van bureaus of een cv-search abonnement, RecruitMenu is de alles in 1 oplossing, of u nu 1, 3 of 5 kandidaten aanneemt. Onze werkwijze is praktisch en transparant, waarbij u een keuze kunt maken uit onze menukaart. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies en toelichting.

Maak kennis met RecruitMenu!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat Roozenbeek Recruitment voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over Roozenbeek Recruitment? U kunt ons bereiken via info@roozenbeekrecruitment.nl of ga naar contact.

Ga naar contact